jueves, 26 de noviembre de 2009

Cap a la platja!!!

Despres de passar tot el dia amunt i avall amb el bus-barco, hem fet tota la ruta d'una punta a l'altra (admeto que ara estic una mica marejada i tot!), marxem a les 6 de la tarda cap a Krabi, on comenca l'estada a la platja! Estarem tota la nit al bus i serem a bon port cap a les 10 del mati.
Encara no tenim molt clar cap a on anirem, pero pel que ens han dit les illes Similan i Surin no es poden visitar fins a mitjan de desembre, i la zona de Ko Tao, Ko Samui i demes estan en temporada de pluges, aixi que ens hem de quedar gairebe per forca per la costa occidental!
Us anirem informant. Si no teniu noticies, es que ens hem despistat entre la platja de sorra blanca, els peixos de colors i els coralls....
Un peto i fins aviat!

miércoles, 25 de noviembre de 2009

Bangkok segona part

La segona visita a una ciutat sempre te avantatges...aquest cop vem sortir rapidissimament de l'aeroport i vem anar a buscar el bus que ens va portar cap a Kaosand al mateix hotelet que ja haviem estat. En poques paraules: nou, net i barat!
Encara vem tenir temps de sortir a degustar un Pad Thai, un plat a base de noodles, brots de soja, col, pastanaga, salsa de soja, i condiments al gust! Haurieu de veure com l'August menja verdures!! hehehe Tambe vem tenir temps de coneixer a Mr. Thailand, un personatge....no cal, millor la foto...

Porta aquesta mena de tuk-tuk per passejar a guiris i que s'hi facin fotos! :o
El dimarts era el meu aniversari...no puc queixar-me aquest any d'haver tingut un aniversari especial....pero tot i aixi, hi va haver extres, i encara queda la millor part pendent per celebrar!! Vem comencar el dia amb un bon esmorzar (tots els dies comencen igual!! :P )...fruita fresca, muesli i iogurt....mmm....per mig euru!


I me'n vaig anar directe cap a un centre d'estetica a fer-me les ungles!!! jajajaja, si, si, de mans i peus!! (Manicura + pedicura= 4 eurus). Tot un regal pels peus!
Despres vem comencar a caminar sense massa rumb, el simple fet de passejar i observar ja es un espectacle per si sol!!
Vam decidir acostar-nos fins a Chinatown, un grapat de carrers atapeits de xinesos (no us penseu que l'aspecte fisic canvii gaire respecte els thailandesos, pero el que canvia es l'escriptura dels cartells de les botigues, encara que obviament no entenem res tampoc!!), plens de botigues i botiguetes, xiringuitos ambulants,...de tot vaja, pero amb la particularitat que a mes hi ha botigues francament curioses, com ara botigues on els aparadors ofereixen valvules, o eines de treball per joiers,...ara, les meves preferides les que venen cosetes de menjar en bosses transparents! son com una mena de puzzle de colors ambulants!

Despres ens vam acostar fins al riu, on vem descobrir el "bus" que hi transita, que clarament es una barca, pero que pel modic preu de 13 baths (0.25 centims d'euru) et porta d'una punta a l'altra de la ciutat a traves del riu! fantastic!
s(No us espanteu!!, la samarreta diu: Enjoy cocaine, die away!)

Ja no el vem agafar, doncs haviem quedat amb el David, un amic del Pep que fa uns anys que viu a Thailandia! Aixi doncs el David i la Tuk i l'August i jo vem anar a degustar els plats tipics a recomanacio de la Tuk (els locals sempre manen!). Vem concloure la nit a l'hotel fent algunes cervesetes per celebrar la nova amistat. Molt curiosa la Tuk. Ens va introduir una mica a la cultura tailandesa, algunes frases formals de salutacio i agraiment, ens va donar la seva visio sobre el funcionament del pais, com la religio encara es molt important i com son de devots molts dels comportaments que haurien de ser molt mes professionals,....vaja, una molt bona introduccio!

Avui si que hem fet la visita al Palau Reial. Es tant bonic que sembla que sigui de mentida!
La visita al Palau tambe inclou la visita al temple annexe, que allo si que sembla de mentida!vull dir que esta tant impecable i tant arreglat que sembla un muntatge de Hollywood!! A mi m'han encantat els guardians de les portes, 2 a cadascuna!

Pero inclus jo soc mes alta que ells....

L'August tambe ha fet amics d'aspecte fantastic....Per a que us feu la idea d'algun dels temples del complex...son tots espectaculars, pero tant grans que costa encabir-los dins la camara quan ets tant aprop....

Una imatge molt interessant es la barreja de la tradicio i la modernitat.

Segurament no es la millor foto, pero aprofito per ensenyar-vos el que esperem sera el lloc on celebrarem el meu aniversari....la torre mes alta de Bangkok (des les dues del fons la de l'esquerra), al restaurant que hi ha al pis 82...
Despres de la visita, i avui si, hem anat a buscar la barca-bus per fer un passeig pel riu, i hem encadenat el viatge amb l'skytrain de nou, aquest cop pero diferent linia que l'anterior (nomes n'hi ha dues, aixi que ja hem fet!) i ens hem acostat al centre a fer el xafarder...sempre hi ha coses....
Hem repetit la tornada amb skytrain i barca, aprofitant la posta de sol.Hem acabat la nit abusant de les fruites tropicals....uns granitzats-batuts de fruita fresca brutals, jo de Mongosteen (crec que mangostino en castella!...mangosti?) i kiwi, i l'August de pinya i fruita del drago. Els dos per 1 euru.......mmmm....

martes, 24 de noviembre de 2009